۰
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۲

افشای راز کثیف امریکا پس از ۷ ماه

افشای راز کثیف امریکا پس از ۷ ماه
به گزارش اسلام تایمز ؛  به نقل از پایگاه خبری محیط ، سیمور هرش در مقاله ای که نشریه london review of books  منتشر کرد نوشت: " دلیل عقب نشینی آمریکا از حمله نظامی به سوریه این است که تحقیقات دستگاه اطلاعاتی انگلیس درباره حمله شیمیایی 21 اوت 2013 به غوطه شرقی نشان داد گاز اعصابی که در این عملیات استفاده شده است با آنچه که در زرادخانه شیمیایی نظام سوریه نگهداری می شود تفاوت دارد . "
 
افشاگری "سیمور هرش " روزنامه نگار مشهور آمریکایی

شبکه تلویزیونی " القاهره و الناس " بخش هایی از این مقاله را منتشر کرد که در آن آمده است : "  دستگاه های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس می دانستند برخی از گروه های مسلح مخالف نظام بشار اسد در سوریه به سلاح شیمیایی دست یافته اند و حتی بخش اطلاعاتی وزارت دفاع آمریکا گزارشی پنج صفحه ای در اختیار داشت که در آن تاکید شده بود جبهه النصره دارای کارگاه تولید گاز سارین است. "
 
نقشه گروههای تروریستی
 
سیمور هرش نوشت: " بر اساس مهلتی که آمریکا به سوریه داده بود ساعت صفر برای آغاز حمله نظامی به سوریه روز دوشنبه دوم سپتامبر و قبل از روشن شدن هوا بود اما باراک اوباما در اقدامی ناگهانی در روز سی و یکم اوت از توقف تصمیم حمله نظامی و ارسال پرونده برخورد با سوریه به کنگره خبر داد در شرایطی که همچنان اصرار داشت در سوریه تنها ارتش این کشور است که توانایی استفاده از گاز سارین را دارد . "
 
 در همین حال بشار جعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل با تایید اسناد منتشر شده از سوی  "سیمور هرش " نویسنده مشهور آمریکایی درباره  حمایت تسلیحاتی و شیمیایی آمریکا از گروه های تروریستی سوریه تاکید کرد : سندی را که "سیمور هرش " منتشر کرده دست داشتن ترکیه را نیز در حمله شیمیایی به منطقه "الغوطه الشرقیه " سوریه ثابت می کند .
 
به گزارش پایگاه خبری "راست خبر" ترکیه ، بشار الجعفری گفت: مقاله سیمور هرش بسیار مهم است  زیرا اگر آن را در کنار نوار صوتی فاش شده از جلسه دفتر وزیر خارجه ترکیه قرار دهیم به طور قطعی ثابت می کند که دولت آنکارا نیز در حمله شیمیایی به غیر نظامیان در منطقه الغوطه الشرقیه سوریه دست داشته است.

در نوار صوتی که از نشستی در وزارت خارجه ترکیه با حضور وزیر خارجه ، رئیس سازمان امنیت و رئیس ستاد ارتش این کشور منتشر شده  بر بهانه جویی از سوریه به منظور حمله ارتش ترکیه به این کشور خبر داده می شود.

 الجعفری افزود: این مساله همچنین نشان می دهد دولت ترکیه در تشدید درگیری های نظامی در سوریه دست دارد . وی اضافه کرد : دولت ترکیه با حمله ساختگی تلاش کرد با این بهانه که دولت سوریه از "خط قرمزها" عبور کرده است  "باراک اوباما" رئیس
جمهوری آمریکا را به دخالت نظامی در سوریه بکشاند .

سیمور هرش روزنامه نگار سرشناس آمریکایی  یکشنبه گذشته نیز "رجب طیب اردوغان " نخست وزیر ترکیه را به آگاه بودن از تامین گاز "سارین " توسط این کشور برای تروریست های "جبهه النصره " در سوریه متهم کرد . .

هرش در مطلبی در پایگاه خبری تحلیلی " books of review london" نوشت : حمله شیمیایی 21 اوت سال 2013 در سوریه توسط گروه جبهه النصره صورت گرفت و هدف از آن زمینه سازی برای حمله آمریکا و غرب به سوریه برای سرنگونی دولت دمشق بود .
وی افزود: گاز "سارین " مورد استفاده در این حمله شیمیایی  از ترکیه برای گروه جبهه النصره تامین شد و شخص اردوغان در جریان این اقدام بود .

این خبر در پایگاه های مستقل و مخالف ترکیه و همچنین رسانه های اجتماعی بازتاب گسترده ای داشته است  .
سایت خبری تحلیلی "دیکن " در این رابطه نوشت: تحلیل هرش واقعیت بسیار متفاوتی را از این جنایت هولناک و دسیسه چینی برای سرنگونی "بشار اسد" نشان می دهد .
  
تابستان سال گذشته نیز به دنبال وقوع این حمله شیمیایی  در برخی از رسانه های منطقه و جهان مطالبی درباره رد ادعای حمله شیمیایی به حومه دمشق توسط دولت بشار اسد منتشر شد و برخی از رسانه ها نیز با انتشاراسناد و مدارکی گفتند که گاز سارین از طریق ترکیه برای گروه های تروریستی تکفیری ارسال شده است  .
12 عضو گروه تروریستی جبهه النصره وابسته به "القاعده "  اردیبهشت ماه سال گذشته در شهر "آدانا" در جنوب ترکیه دستگیر شدند که از آنها دو کیلوگرم مواد شیمیایی مورد استفاده در تولید گاز سارین و مقادیر زیادی اسناد و مدارک در رابطه با فعالیت تروریست های وابسته به این گروه کشف شد.
 اسناد منتشر شده توسط سیمور هِرش خبرنگار مشهور آمریکایی درباره نقش آمریکا و ترکیه در حمله با گاز شیمیایی درسوریه در روزهای اخیر توجه جامعه ترکیه را به شدت  به خود جلب کرده است .
 
 پایگاه خبری مطرح در ترکیه " تودیز زمان " در یکی از مقالات خود با عنوان " خط قرمز اوباما چگونه نقض شد؟ " به بررسی ادعاهای سیمور هِرش خبرنگار مشهور آمریکایی درباره نقش داشتن ترکیه در حمله با گاز شیمیایی در سوریه پرداخت.
  
این پایگاه خبری در مقاله خود نوشت : " ادعاهای سیمور هِرش، خبرنگار آمریکایی در خصوص نقش داشتن ترکیه در حمله پارسال با گاز سارین در سوریه، هرگز به طور جدی در رسانه های آمریکا منعکس نشد.  با وجود این، رد این ادعا از سوی دولت آمریکا باعث نمی شود که این اظهارات، تهدیدی برای دولت های آمریکا و ترکیه نباشد. واقعیت آن است که هرش در طول حرفه خبرنگاری خود ادعاهای بسیار جالبی مطرح کرده است که اغلب، شماری از آنها در ابتدا تکذیب شده، اما بعداً مشخص می شد که این ادعاها واقعیت داشته اند.
  
به هر شکل، یک چیز مسلم است: به مرور زمان، هرش به نامی قابل اعتماد برای بسیاری از منابع خبری کاوشگر در آمریکا تبدیل شده است که خواستار افشای حقایق هستند.
ادعاهای هرش در خصوص سوریه نخستین بار در مقاله ای برای " نقدِ کتاب لندن " مطرح شد که در تاریخ نوزدهم دسامبر سال 2013 میلادی منتشر شد.
  
از آنجایی که ادعاهای مطرح شده درباره فساد دولت ترکیه در تاریخ هفدم دسامبر همان سال، توجه افکار عمومی این کشور را به خود جلب کرده بود ، مردم ترکیه به ادعاها در خصوص حمله با گاز سارین در سوریه، چندان توجه نکردند.
  
هرش در مقاله خود به تاریخ نوزدهم دسامبر، دولت اوباما را به نادیده گرفتن گزارش دستگاه های اطلاعاتی درباره حمله شیمیایی در سوریه و کتمان حقیقت متهم کرد. اکنون همه می‌دانند که هرش قصد داشت نخستین مطلب از مجموعه مقالات خود در این زمینه را در مجله مشهور نیویورکر چاپ کند اما این مجله که جز نشریات محبوب اوباما است، از انتشار مقاله خودداری کرد.
  
بنابراین، دولت اوباما، یافته های سیمور هرش را انکار می‌کند. اما نباید از یاد ببریم که دولت لیندون بی جانسون، رئیس جمهور اسبق آمریکا نیز ادعاهای هرش را مبنی بر اینکه نیروهای آمریکایی در ویتنام از تسلیحات غیرقانونی استفاده می‌کردند، رد کرده بود و بعداً روشن شد که این ادعا کاملاً صحت داشته است. به همین شکل، ریچارد نیکسون رئیس جمهور پیشین آمریکا نیز علناً ادعاهای هرش را درباره قتل عام «مای لای»(mai lai) رد کرد، اما بعدا زمانی که مشخص شد ادعاها صحت داشته است، روزنامه های سراسر دنیا آن را با تیتر درشت در صفحه نخست خود چاپ کردند.
  
با خواندن دو مقاله پایانی هرش درباره حمله با گاز سارین در سوریه مشخص می شود که هدف اصلی انتقادات او نه دولت ترکیه، بلکه دولت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا است. هرش در واقع اوباما را که به دلایل سیاسی خواستار برکناری بشار اسد رئیس جمهور سوریه از قدرت است، به نادیده گرفتن اقدام دولت ترکیه برای سازماندهی حمله با گاز سارین در سوریه متهم می کند که نهایتاً به مرگ هزار و پانصد نفر انجامید. شاید به همین دلیل است که رد این ادعا از سوی کاخ سفید را می توان واکنشی کاملاً منطقی از جانب واشنگتن دانست زیرا اتهامات نه فقط دولت اردوغان نخست وزیر ترکیه، بلکه خود دولت اوباما را نشانه رفته است.
  
این را نیز تقریباً همه می دانند که محور اصلی گفتگوها در دیدار ماه مه پارسال بین اردوغان و اوباما در واشنگتن، بحث استفاده از تسلیحات شیمیایی در سوریه بود.
این دیدار نیز پرتنش بود و ترکیه میز گفتگو را در حالی ترک کرد که ظاهراً به هدف خود نرسیده بود. در همین دیدار بود که اردوغان، شواهدی را دال بر استفاده دولت بشار اسد از تسلیحات شیمیایی در سوریه ارائه کرد.
  
هرش با استناد به اطلاعاتی که یکی از رابط های او در دستگاه های اطلاعاتی ارائه کرده است، می‌نویسد " هاکان فیدان" ، معاون دبیر کل سازمان اطلاعات ملی آمریکا در طول نشست اردوغان و اوباما دو بار کوشید که موضوع استفاده از تسلیحات شیمیایی را مطرح کند، اما اوباما هر بار، مانع او شد. اردوغان نیز در واکنش به این مسئله گفت خط قرمز اوباما نقض شده است.
islamtimes.org/images/userfiles/files/farsi/film/3216204.flv
مرجع : شبکه خبر
کد مطلب : ۳۷۲۶۲۳
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

منتخب
پیشنهاد ما