۰
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۰۷

لوييس فرخان: اسراييل و آيپك اصلي ترين دشمنان رابطه آمريكا با ايران هستند

لوييس فرخان: اسراييل و آيپك اصلي ترين دشمنان رابطه آمريكا با ايران هستند
به گزارش اسلام تایمز ؛ لوييس فرخان رهبر جنبش امت اسلام، از گروه هاي عمده سياهپوستان آمريكا در گفتگويي اختصاصي با ايرنا با اشاره به خشم و آشفتگي بنيامين نتانياهو و محافل صهيونيست از سخنان اوباما و روحاني در مجمع عمومي سازمان ملل، گفت: نمي توانيد تصور كنيد كه چه فشاري بر اوباما وجود دارد تا با رييس جمهور ايران ديدار نكرده و دوستانه در كنار وي ننشيند.
اين رهبر برجسته مسلمانان آمريكا همچنين با تاكيد بر اهميت سخنان مقام معظم رهبري درباره وحدت اسلامي گفت: ما بايد براي وحدت ميان مسلمانان حول الله تلاش كنيم. اين شيطان است كه ميان مسلمانان در خاورميانه برادر كشي راه مي اندازد.
 
رهبر جنبش امت اسلام تصريح كرد: اسراييل و آيپك از سخنان اوباما و تماس با رييس جمهور روحاني برآشفته هستند. آن ها به اوباما مي گويند به چه حقي بدون اجازه ما، با دشمن ما مي نشيني و سخن مي گويي؟ آن ها مي خواهند اوباما صداي تهديد و رعب آوري باشد.
لوييس فرخان گفت: ما اگر به تلاش براي تقويت حسين اوباما ادامه دهيم، مي توانيم اميدوار باشيم كه او را از چنگ فشار جنگ طلبان خارج كنيم و وي در مسير شعارهاي اول خود قرار گيرد.

لوييس فرخان با خوشبيني درباره نيت قلبي رييس جمهور آمريكا براي حل اختلاف هاي واشنگتن با ايران گفت: اگر اوباما بتواند بر فشار گروه هاي داخلي و كنگره غلبه كند، وي خواهد توانست آنچه قلبا اراده كرده به مرحله عمل برساند. زماني كه اوباما به قدرت رسيد وي به دنبال ايجاد تغييرات شگرفي در سياست داخلي و خارجي آمريكا بود. اما وي به حدي تحت فشار قرار گرفت، كه حالا آن ها مي خواهند وي را تبديل به ابزاري براي جنگ طلبي عليه سوريه و اسد بكنند.
فرخان تاكيد كرد: در هر دو سوي داستان، جريان هايي مخالف بهبود روابط هستند. اما رييس جمهور روحاني و رهبر عالي ايران خواستار آن هستند و ما نيز خواستار اين تغيير هستيم كما اينكه مردم دو كشور نيز اين را مي خواهند. اما جنگ طلبان كنگره، آيپك و اسراييل مخالف هستند و اين به معناي آن است كه راهي دشوار در پيش داريم.
 
**اعتدال روحاني كلام قران است
فرخان با اشاره به سخنراني هفته گذشته رييس جمهوري در جمع رهبران مسلمانان آمريكا در نيويورك گفت: قران انسان را به اعتدال و ميانه روي دعوت مي كند. زماني كه من سخنان آقاي روحاني را درباره اعتدال شنيدم، احساس كردم جان كلام وي از قران سرچشمه مي گيرد. اين سخنان زمينه ميانه وري و نزديكي دو ملت را فراهم مي كند.

وي با تاكيد بر اينكه سخنان روحاني درهاي تازه اي را گشود گفت: بهبود روابط ايران و آمريكا يك هدف والاست و همانطور كه رييس جمهور اوباما گفته است دشواري هاي بسياري بويژه در جانب ايران وجود دارد تا به اين هدف دست يافت. دليل آن هم اين است كه همانطور كه در تاريخ ثبت شده، آمريكا در مسايل داخلي ايران دخالت كرده است.

اين رهبر با نفوذ سياهپوستان آمريكا از طرح هاي دولت اوباما براي دخالت در امور داخلي ايران انتقاد كرد و گفت: ما از اختصاص بودجه كلان براي دخالت در امور داخلي ايران و ايجاد شكاف در ايران ميان دولت و مردم انتقاد كرده ايم.
 
**براي كمك به روابط آماده سفر به ايرانم
رهبر جنبش امت اسلام درباره تلاش وي و جامعه مسلمانان آمريكا براي تاثير گذاري بر روند روابط سياسي آمريكا با ايران گفت: وظيفه ما به عنوان مسلمان و معتقد به الله اين است كه مردم را درباره رفتار حكومت ها و واقعيت ها بيدار كنيم. ما وظيفه داريم كه دست به گسترش آگاهي در ميان مردم آمريكا درباره رفتار و سياست دولت آمريكا در خاورميانه بزنيم. اين تلاشي در راستاي آگاهي بخشي و حقيقت است.
وي با تاكيد بر اينكه وضعيت بحراني عراق و ليبي هشداري براي دولتمردان آمريكا درباره سوريه و ايران مي باشد افزود: ما در جنبش امت اسلام مي توانيم براي بهبود روابط ايران و آمريكا تاثير گذار باشيم.
فراخوان درباره آمادگي خود براي سفر به ايران به منظور كمك به عادي سازي روابط آمريكا با ايران گفت: قطعا آماده اين كار هستم.
زماني من در دوره رياست جمهوري آقاي رفسنجاني به ايران رفتم و يادم هست مردم در راهپيمايي ها شعار مي دادند، مرگ بر آمريكا (با خنده)! مردم ايران با من بسيار مهربان بودند و رفتار دوستانه اي داشتند. براي سفر دوباره به ايران و ديدن مردم مهربان آن كشور بسيار اشتياق دارم.
کد مطلب : ۳۰۸۵۷۳
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

منتخب
پیشنهاد ما