۰
يکشنبه ۱ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۵۶
یک نویسنده اردنی در مقاله ای مطرح کرد؛

دام صهیونیستی برای قاره سیاه؛ از نفوذ عمیق تا جنگ محرمانه!

صهیونیستها برای پایان دادن به هرگونه رابطه عربی اسلامی با قاره آفریقا توطئه چینی کرده اند
دام صهیونیستی برای قاره سیاه؛ از نفوذ عمیق تا جنگ محرمانه!
به گزارش اسلام تایمز، "محمد احمد الروسان" عضو دفتر سیاسی جبهه مردمی اردن در مقاله ای نسبت به حضور استراتژیک و امنیتی رژیم صهیونیستی در قاره آفریقا هشدار داده است.

این نویسنده عرب زبان خاطر نشان کرد: قاره آفریقا تا زمانیکه عمق استراتژی عربی و اسلامی و یا حیات پشتی دو جهان عربی و اسلامی را با هم تشکیل می دهد، به جهت استراتژیکی و دیپلماتیکی مورد اهتمام و توجه صهیونیستها است.

به این ترتیب دولت صهیونیستی در سرزمین های اشغالی از زمان تاسیسش برای نفوذ به عمق سیاسی، اقتصادی، نظامی و اطلاعاتی گسترده قاره آفریقا تلاش می کرد.

نویسنده با اشاره به کنفرانس مادرید بر این موضوع تاکید می کند که سازش سیاسی مسالمت آمیز در کنفرانس مذکور در سال 1991 منجر به تامین امنیت سیاسی این رژیم شد و در نتیجه، نفوذ استراتژیکی صهیونیستها را در قاره آفریقا تامین کرد.

به این ترتیب رژیم صهیونیستی به صورت تدریجی اما با قدرت در آفریقا البته با همکاری برخی از کشورهای این قاره و یا از طریق روابط تجاری و اقتصادی نفوذ کرد.

در ادامه این مقاله که به پایگاه خبری- تحلیلی اسلام تایمز ارسال شد، آمده است که بر اساس اطلاعات به دست آمده همه سران دستگاههای امنیتی رژیم صهیونیستی بشکل های مختلف خواه به صورت علنی و یا پنهان به قاره آفریقا سفر داشتند البته این سفرها به کشورهای
معین و مشخصی بود و دیگر کشورها اصلا مد نظر نبود.

آن کشورهایی که عناصر جاسوسی و امنیتی رژیم صهیونیستی به آن سفر می کردند همان کشورهایی بودند که از روابط برجسته تاریخی، تجاری، اقتصادی، امنیتی - جاسوسی با این رژیم برخوردار بودند.

کنیا
کنیا یکی از کشورهای آفریقایی است که یکی از بزرگترین و مهمترین پایگاه جاسوسی موساد را در بر دارد و این به گونه ای است که روابط کنیایی-اسرائیلی در زمینه تجاری و اقتصادی بسیار متنوع و برجسته است آنهم به این علت که روابط تجاری و اقتصادی بین اسرائیل و شرکت های بین المللی یهودی (تنباکو، شیر و چای) با کنیا بسیار گسترده است. به این مسئله باید رویکردهای شورای کنیسه های کنیا که حامی مسیحیت و صهیونیسم است،اضافه نمود.

سودان جنوبی
"محمد احمد الروسان" در ادامه می افزاید: عملیات جنگ های محرمانه اسرائیلی ها در آفریقا بسیار زیاد و متعدد است و دائما در حال تجدید است در این زمینه می توان به کشور کوچک سودان جنوبی اشاره کرد که در حال حاضر شاهد صحنه درگیری و زد و خوردهای مسلحانه است.

"احمد الروسان" تاکید می کند این نزاع ها را هرچه که در نظر گرفته شود و تحلیل شود اما باید گفت که این کشور کوچک در چارچوب جنگ های محرمانه صهیونیستها در قاره آفریقا قرار می گیرد هر چند که روابط صهیونیستها با این کشور کوچک بسیار عمیق
است.

اوگاندا ، کنگو
ارسال کمک های تسلیحاتی صهیونیستها در گذشته نزدیک از طریق اوگاندا برای گروه های شورشی این قاره را نیز باید مد نظر داشت که البته فقط به سودان جنوبی و شرق زئیر(کنگو) محدود نمی شود بلکه از شمال آفریقا تا جنوب و از شرق تا غرب آن را در بر می گیرد.

رواندا ، بوروندی، نیجریه
درکنار همپیمانان اسرائیل در رواندا و جمهوری بوروندی ، نیجریه هم برای این رژیم بسیار مهم است چراکه یک کشور نفت خیز در آفریقا به شمار می رود و این در کنار وجود شبکه های پولشویی است که موسسه های مالی جهانی یهودی بر آن در این کشور نظارت دارد. البته به این موضوع وجود شرکت های نفتی آمریکایی- آفریقایی را نیز اضافه باید نمود.

در این کشور در حق مسلمانان کشتار بسیار زیادی صورت می گیرد به گونه ای که آنان را زنده در آتش می سوزانند آن هم از طریق ایجاد درگیری های طایفه ای دینی و عرقی و نژادی که باید در این میان به دنبال رد پای رژیم صهیونیستی بود.

غنا
غنا یکی دیگر از کشورهای همپیمان با رژیم صهیونیستی به شمار می رود و کشوری است که نامزد ایفای نقش اصلی در میزبانی سران آمریکایی- آفریقایی است. این درحالی است که "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا در دوره اول ریاست جمهوری اش به این کشور سفر کرد و سلسله تفاهمات نظامی، سیاسی، امنیتی - جاسوسی بسیار موفقی را با سران غنا
به امضا رساند به این ترتیب صهیونیستها نیز در تلاش هستند تا با این کشور هماهنگی هایی را ایجاد نمایند چراکه به این شکل زمینه ایفای نقش مکمل و پشتیبانی از نقش امیدوار کننده آمریکا را برای اسرائیلی ها در این کشور (غنا) فراهم می آورد.

"محمد احمد الروسان" نویسنده مقاله در ادامه به اطلاعاتی اشاره می کند که مبتنی است از اینکه بعد از دقت در ماهیت هیئت های اعزامی صهیونیستی به قاره سیاه، این موضوع بر ملا شد که اعضای تشکیل دهنده این هیئت ها سران و مسئولان بخش های نظامی اسرائیلی هستند و این بیانگر آن است که قراردادهای نظامی با کشورهای آفریقایی مورد نظر بسته می شود بنابراین گزینه تجارت اسلحه در حال حاضر در برنامه های بیشتر هیئتهای اسرائیلی گنجانده شده است.

این نویسنده اردنی در ادامه خاطر نشان می کند که یکی از سیاست های رژیم صهیونیستی جذب شمار زیادی از آفریقایی ها در ضمن دایره نفوذ صهیونیسم می باشد که البته از طریق تبلیغاتی صورت می گیرد که اتفاقا در اوگاندا، کنیا و آفریقای جنوبی بسیار هم موفق بوده است.

یکی دیگر از هدف های رژیم صهیونیستی در قاره سیاه، دور کردن کشورهای عربی از این قاره است آن هم به شکلی که مانع برقراری هرگونه رابطه واقعی عربی- آفریقایی شود و در پی این سیاست در نهایت شرکت های اسرائیلی بر عرصه های کشاورزی، معدنی در آفریقا
مسلط می شوند و همچنین می تواند کرسی دیپلماسی آفریقا را به نفع خود در سازمان ها و محافل بین المللی به دست بیاورد.

اریتره
در جهان برای همه مشخص است که کشور اریتره بیشترین جزایر مسکونی و و همچنین صخره های خالی را در دریای سرخ دارد که تعدادشان به 120 جزیره می رسد. این درحالی است که رژیم صهیونیستی سه جزیره را در این کشور اجاره کرده است و امضای این توافقنامه بین اریتره و رژیم صهیونیستی آن زمانی صورت گرفت که "اسیاس آفورکی" رئیس جمهوری این کشور آفریقایی دیداری رسمی به سرزمین های اشغالی داشت. هرچند که پیش از این این مقام بلندپایه اریتره ای برای درمان بیماری اش در نوامبر 1995 به صورت محرمانه به اسرائیل سفر کرده بود که البته در خلال این دیدار پنهانی نیز توافقنامه های دوجانبه دیگری نیز به امضا رسید که یکی از مهمترین آنها ورود اریتره به نقشه و برنامه استراتژیکی و امنیتی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ بود و در پی آن همچنین برج مراقبت دریایی برای طولانی مدت احداث شد تا به این ترتیب حرکت ناوگان های دریایی در دریای سرخ از تنگه تیران تا باب المندب تحت نظر باشد. اسکان بیش از هزار صهیونیستی آفریقایی با اهدافی نظامی اما در ظاهر برای کار در مزارع نیز یکی دیگر توافقات صورت گرفته بین رئیس جمهوری اریتره با مقامات اسرائیلی بوده است.
کد مطلب : ۳۳۲۸۵۷
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

منتخب
پیشنهاد ما