۰
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۰

سرمایه گذاری ترکیه و اسراییل و عربستان در سوریه برای تجزیه این کشور

سرمایه گذاری ترکیه و اسراییل و عربستان در سوریه برای تجزیه این کشور
به گزارش اسلام تایمز ، در حالی که ترکیه اعلام کرده بود که از ارتش آزاد پشتیبانی می کند و با دولت اسلامی شام و عراق ( داعش ) مخالف است اما با پیش قدمی یکی از چهره های اخوان المسلمین، نیروهای داعش در بیمارستان های این کشور تحت مداوا قرار گرفته اند تا پس از گذرندان دوره درمان برای جنگ با حکومت سوریه به این کشور بازگردند.

عبدالکافی قاسم حما ، از منطقه جرابلس ، یکی از پیشکسوتان اخوان المسلمین است.

وی اواخر سال 1987 از سوریه به عربستان گریخت. او داماد محمد ابوالهدی الحسینی، مدیر سابق اوقاف حلب است در ماه ژوئن سال 2011 با صدور فتوایی گفت تظاهرات بر ضد نظام خود یک نوع امر به معروف و نهی از منکر است. 

حمّا همچنین یکی از دوستان فاروق طیفور، معاون ناظر و رهبر اخوان المسلمین در سوریه نیز می باشد. او همچنین خطیب جمعه شهر منبج بوده است که از طرف اخوان المسلمین برای اقامه نماز جمعه در آنجا حضور داشته است.

اما بعد از اینکه اخوان المسلمین اقدام به عملیات های تروریستی نمود، وی نیز متهم بود که عامل این عملیات هاست و لذا مجبور به فرار از منبج گردید. حمّا دارای روابط و دوستان بسیار زیادی در ریف شرقی حلب است و همچنین با عشایر این منطقه روابط نزدیکی را ایجاد نموده است.
وی هنگامی که در مدینه منوره بسر می برد با عشایر و اهالی این منطقه که به آنجا سفر می کردند ارتباط برقرار کرده و این روابط دوستانه را از آنجا پایه گذاری نموده بود.

وی بعد از فرار به عربستان سعودی رفت و البته مقامات عربستانی برای مدیریت اوضاع و تحت کنترل گرفتن مسایل و نیروها، وی را به سوریه بازگرداندند. 

اما نکته قابل توجه این است که عبدالکافی برای پشتیبانی از جبهه اسلامی و یا انقلابیون به سوریه باز نگشته است. او برای حمایت از داعش و تحت نظر گرفتن اوضاع این نیروها به سوریه آمده است.
منابع مطلع خبر دادند بسیاری از نزدیکان و دوستان و اقوام وی در دولت اسلامی عراق و شام مشغول خدمت به تروریست ها هستند. تا آنجا که  بسیاری از جنگجویان داعش و یاران این گروه در ریف شرقی حلب، از جمله کسانی هستند که عبدالکافی آنها را در این منطقه به خدمت داعش درآورده و به دستور وی مشغول خدمت هستند.

البته این شخصیت اخوانی اقدام به تزویج برخی از جنگجویان و حتی جنگجویان بیگانه به اقوام و خویشاوندان خود نموده است که دلیل آن این است که وی قصد دارد تسلط بیشتری بر این افراد داشته باشد.
حتی وی یکی از افراد چچنی را که در جبهه داعش مشغول جنگ با ارتش سوریه است را به ازدواج دختر عموی خود درآورده است و برای آنها یک مراسم عروسی مجلل برقرار کرده است! گفتنی است عبدالکافی حمّا دائما در بین مرزهای ترکیه و سوریه در تردد است تا بر نظامیان داعش تسلط کامل و کافی داشته باشد. وی شهر غازی عنتاب در ترکیه را برای اقامت برگزیده است.

در همین راستا و به صورت موازی با حمّاد، نصری کساب که از بعثی های عراقی می باشد در دایره ای وسیعتر مشغول فعالیت است. وی قبلا در بغداد زندگی می کرده است و مسئول حزب بعث در سوریه بوده است اما در دهه هشتاد میلادی او از عراق گریخته و در عمان یک امپراطوری مالی گسترده ای را بنا نهاد. 

در حالی که عبدالکافی بر گروه های افراطی حکمرانی می کند، نصری کساب با بعثی های مقیم سوریه در ارتباط است و با توجه به ارتباط خوبی که با عشایر دارد به دنبال یک جایگزین مناسب برای ارتش آزاد است.

منابع آگاه می گویند فعالیت نصری کساب، شهر اعزاز تا حومه شمالی رقه را در بر می گیرد و با ایجاد ارتباط گسترده با عشایر و اقوام محلی، کمک های مالی فراوانی را به آنها داشته و تسلط خوبی بر آنها دارد.

اما با توجه به فعالیت این دو شخصیت آنچه که به ذهن میرسد این است که جنگ در حلب دارای ارزش چندانی نیست بلکه باید در نظر داشت این دو نفر برای نیروهای تحت امر خود این مساله را روشن کرده اند که حومه شمالی و شرقی حلب در آینده تحت سیطره حکومت سوریه نخواهد بود حتی اگر مجبور شوند دور تا دور این منطقه را حصار امنیتی بکشند.

این دو نفر در ظاهر در مقابل مردم از یکدیگر بیزاری می جویند اما نزدیکان آنها می گویند این دو نفر گاهی اوقات در هفته با یکدیگر ملاقات های کوتاهی دارند و ظاهرا آنها با هم متحد بوده و فقط برای گمراه کردن افکار عمومی با یکدیگر به تقابل برخاسته اند.

مخصوصا اینکه منابع موثق اعلام کرده اند که دفتر اصلی نصری در ریاض است و وی در عمان صرفا یک محل کار صوری را ایجاد کرده و یکی از نیروهای بعث را در آنجا به کار گماشته است. وی از طریق این دفتر اقدام به جزب نیرو برای خدمت در سوریه نموده است. 
اما با توجه به اینکه این دو نفر از دست پرورده های عربستان سعودی هستند جای این سوال در ذهن باقی می ماند که آیا عربستان به همراه رژیم صهیونیستی و ترکیه به دنبال یک پروژه جدید در سوریه هستند که به موجب آن و در پی شکست نقشه های قبل اقدام به تجزیه این کشور نمایند و یا اینکه خیلی خوشبینانه این دو نفر و همراهان و یارانشان صرفا انقلابیونی هستند که به مخالفت با حکومت سوریه و بشار اسد پرداخته اند؟
هر چند این سوال از جمله سوالاتی است که جواب آن روشن و بی نیاز از توضیح است.
 
کد مطلب : ۳۷۳۴۵۶
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

منتخب
پیشنهاد ما