۰
يکشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۰
نسل‌كشي غرب يك بار ديگر تكرار مي‌شود

بمب‌هاي فسفري آمريكايي بر سر مردم اوكراين

بمب‌هاي فسفري آمريكايي بر سر مردم اوكراين
چنانكه با افشاي ابعاد گسترده استفاده كي‌يف از بمب‌هاي فسفري آمريكايي، نماینده وزارت خارجه روسیه در امور حقوق بشر خواستار توجه جامعه جهانی به مسئله استفاده مقامات کی‌یف از بمب فسفری در شرق اوکراین و اعمال فشار بر آنها به منظور توقف عملیات نظامی شد.

غرب در حالي با ادعاي حقوق بشر به تحريم و اعمال فشار بر كشورها مي‌پردازد كه خود بزرگترين ناقض قوانين بين‌المللي و نابود‌كننده حقوق بشر است كه نمود آن را در استفاده صهيونيست‌ها و اوكراين از بمب‌هاي فسفري براي نسل‌كشي مي‌توان مشاهده كرد.

«کنستانتین دالگوف» نماینده تام‌الاختیار وزارت امور خارجه روسیه در امور حقوق بشر، دموکراسی و ارجحیت قانونی معتقد است که اطلاعات وزارت دفاع روسیه در خصوص استفاده مقامات کی‌یف از بمب‌های فسفری علیه مردم غیرنظامی در شرق اوکراین باید جامعه بین‌الملل را در مورد اعمال فشار بر دولت اوکراین قانع کند تا آنها را وارد به توقف عملیات نظامی در شرق این کشور نماید.

«دالگوف» در صفحه «تویتر» خود در تفسیر اطلاعات منتشر شده وزارت دفاع روسیه در مورد استفاده از بمب فسفری در شرق اوکراین نوشت: «این اطلاعات باید کمک کند تا جامعه جهانی متقاعد شود که لازم است تا بر کی‌یف فشار وارد کرده و خواستار توقف سریع عملیات نظامی در شرق اوکراین شود.»

این مقام وزارت خارجه روسیه همچنین یادآور شد که کارشناسان سازمان «دیده‌بان حقوق بشر» بالاخره تایید کردند که مقامات کی‌یف در جریان عملیات در شرق اوکراین فعالانه از موشک‌های «گراد» در مناطق مسکونی استفاده کرده‌اند. در اين ميان براي فرافكني و پنهان‌سازي اين رسوايي، سخنگوی پنتاگون و سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بار دیگر بدون ارائه مدارک مستدل، روسیه را متهم به انتقال تسلیحات بیشتر به شرق اوکراین کردند.

«هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه سابق آمریکا و نامزد احتمالی دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری این کشور نیز مانند سایر مقامات غربی، بدون ارائه هیچ‌گونه سندی روسیه را متهم به دست داشتن در حادثه سقوط هواپیمای مالزیایی کرد. در اين ميان نظامیان آمریکایی در حال بررسی طرحی هستند که از زمان جنگ سرد تاکنون در جدول کاری آمریکا نبوده است.

دمپسي رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اعلام کرد که نظامیان این کشور در حال بررسی طرحی هستند که از زمان جنگ سرد تاکنون در جدول کاری آمریکا نبوده است. "متمرکز کردن نظامیان، استقرار خطوط تماس و تماس های دریایی" از جمله مواردی است که بررسی آن در چارچوب این طرح کاری درجریان است.

دمپسی گفت: نظامیان آمریکایی رایزنی‌هایی را با هم‌پیمانان خود در ناتو درباره مسائل مربوط به بالابردن سطح امنیت و آمادگی نظامی انجام می‌دهند، و به طور گسترده امکان ارائه کمک نظامی به "کی‌يف" را مورد بحث قرار می‌دهند. وی تصریح کرد: حوادث اوکراین تغییرات محسوسی را در روابط بین آمریکا و روسیه پدید آورده است و آمریکا باید گام‌هایی را علیه روسیه در چارچوب ناتو اتخاذ کند. این ژنرال آمریکایی گفت: تشکیل ناتو برای تقویت ثبات و سرکوب تجاوزگری شوروی و محافظت از ثبات اروپا بود؛ لذا در وهله اول ضروری است که این مسأله در چارچوب ناتو با درک تغییرات ایجاد شده و ارزیابی امنیت و آمادگی نظامی ما به همراه ابزارهای پیشگیرانه که در اختیار داریم، بررسی شود.

در اين ميان بايدن معاون رئیس‌جمهوری آمریکا روز گذشته در گفت‌وگو با رئیس‌جمهوری اوکراین گفت که آمریکا با شرکای خود برای افزایش تحریم‌ها علیه روسیه همکاری می‌کند. "جوبایدن" معاون رئیس‌جمهوری آمریکا روز گذشته در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس‌جمهوری اوکراین گفت: آمریکا با اتحادیه اروپا و شرکای خود در گروه هفت برای تشدید تحریم‌ها علیه روسیه همکاری و هماهنگی می‌کند.

دفتر مطبوعاتی کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد: جوبایدن معاون رئیس‌جمهوری آمریکا و "پترو پروشنکو" رئیس‌جمهوری اوکراین روز جمعه درباره اوضاع داخلی اوکراین و مسائل متعلق به تضمین راهرویی امن برای کارشناسان تحقیق درباره شرایط سقوط هواپیمای مالزی و مکان حادثه در شرق اوکراین، گفت‌وگو کرده و دو طرف درباره (آنچه کاخ سفید) ادامه مسلح ساختن نیروهای دفاع مردمی در شرق اوکراین توسط روسیه (نامیده)، بحث و گفت‌وگو نمودند.

کاخ سفید اعلام کرده که در این گفت‌وگو پروشنکو رئیس‌جمهوری اوکراین به بایدن تأکید کرده که صرف‌نظر از فروپاشی ائتلاف حاکم در پارلمان اوکراین، به کار خود برای اجرای اصلاحات اقتصادی فوق‌العاده مهم ادامه خواهد داد.

در بیانیه کاخ سفید همچنین آمده است: پروشنکو طرف آمریکایی را در جریان نتیجه گفت‌وگوهای تلفنی خود با سران هلند و استرالیا و مالزی درباره مسأله تأمین امنیت ورود به محل حادثه هواپیمای مالزی و نیز تلاش‌های انجام شده به منظور کمک برای پایان دادن تحقیقات بین‌المللی در سریع‌ترین زمان ممکن قرار داد.

در اين ميان اتحادیه اروپا رؤسای سرویس‌های اطلاعاتی و چند مسئول شورای امنیت روسیه را به علت دست‌ داشتن در بحران اوکراین در فهرست تحریم‌های خود قرار داد. در این فهرست جدید ۱۵ شخصیت و ۱۸ شرکت تحت تحریم قرار گرفتند. در این لیست نام "نیکولای بورتنیکوف رئیس سرویس فدرال امنیت، "میخاییل فرادکوف" رئیس سازمان اطلاعات و "رمضان قدیروف" رئیس‌جمهوری چچن به چشم می‌خورد.
مرجع : سیاست روز
کد مطلب : ۴۰۱۷۶۱
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

منتخب
پیشنهاد ما