۰
شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۲۱

رمزگشایی از حمله رژیم صهیونیستی به غزه

رمزگشایی از حمله رژیم صهیونیستی به غزه
دور جدید حملات رژیم اشغالگر قدس به غزه با تهاجم روز سه شنبه جنگنده های اسرائیلی به نوار غزه آغاز شد که در آن سه فلسطینی به شهادت رسیده و دهها زن و کودک دیگر مجروح شدند.

گروههای مقاومت فلسطینی در پاسخ به این حملات روز چهارشنبه 25 راکت و خمپاره به سرزمین های اشغالی شلیک کردند ولی سران رژیم صهیونیستی که میزبان نخست وزیر انگلیس بودند و از اعلام حمایتهای وی از صهیونیسم بین الملل سرمست شده بودند، حملات سنگین خود را از راه هوا و حملات تانک ها به مناطق وسیعی از غزه آغاز کردند که تا دیشب نیز ادامه داشت.

درباره علت آغاز این حملات دردمنشانه صهیونیستها و آغاز دور جدیدی از کشتار زنان و کودکان فلسطینی در غزه و همزمانی آن با حوادث منطقه ای، دلایل متعددی قابل ذکر است:

1 - این حملات علاوه بر آنکه نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مصرف داخلی داشته و موجب کاهش فشارها و انتقادها علیه سیاست های وی مبنی بر اجباری کردن خدمت سربازی برای یهودیان ارتدکس شود که تاکنون تحت عنوان فراگیری آموزش های دینی تورات از رفتن به خدمت اجباری وظیفه عمومی معاف بودند می شود، می تواند مصارف دیگری نیز داشته باشد که بیشترین آن، به بهره برداری رژیم صهیونیستی از فرصت های منطقه ای بر می گردد.

2 - رژیم صهیونیستی که در اجرای مرحله اول جنگ غزه ناکام مانده، در شرایطی به امضای توافق سازش با جناح سازشکار فلسطینی به رهبری محمود عباس نیاز دارد که به اعتراف خود صهیونیستها، وی از کمترین جایگاه اجتماعی و مقبولیت در میان فلسطینی ها برخوردار نیست و ملت فلسطین او را نماینده خود نمی داند. به همین دلیل صهیونیستها سعی دارند با افزایش فشار به ملت فلسطین، گرایش فلسطینی ها را از گروههای مقاومت به سمت گروههای سازشکاری مثل فتح به رهبری محمود عباس تغییر دهند و برای رسیدن به این هدف از هر وسیله و اهرمی که ملت فلسطین و گروههای مبارز فلسطینی و در مجموع، مخالفان طرح های سازشکارانه را تحت فشار قرار داده و موجب تضعیف پایگاه اجتماعی آنها شود، حمایت می کنند، زیرا سازش ناپذیری ملت استوار فلسطین در دهه های اخیر موجب شکست عملی
همه طرح های سازشکارانه شده و استیصال رژیم صهیونیستی را در مقابل مقاومت اسلامی رقم زده است.

بنابر این تردیدی نیست که اقدام اخیر تروریست های صهیونیست در حمله به مردم غزه، عزم ملت فلسطین را در مسیر پایداری و مقاومت فراگیر برای آزادی همه سرزمینهای اشغالی و رد سراب سازش با صهیونیسم و به رسمیت شناختن دولت یهود، مستحکم تر خواهد کرد و صهیونیستها را از دستیابی به اهداف شوم شان ناکام خواهد گذاشت.

3 - دور جدید حملات نتانیاهو به غزه را می توان به نوعی هم، محک زدن اوباما در مورد تحولات منطقه و طرح صلح با فلسطینی ها ارزیابی کرد، چرا که اوباما برای رهاندن طرح خود از بن بست و پایان دادن به مناقشه خاورمیانه و حل و فصل مسائل فلسطین در عین اولویت دادن به برتری نظامی و امنیتی اسرائیل، خواستار دادن برخی امتیازات ظاهری به طرف فلسطینی و راضی سازی حداقلی سران سازشکار فتح به رهبری محمود عباس است ولی این چیزی نیست که مورد رضایت نتانیاهو باشد، زیرا به گفته وی، آنچه در مذاکرات صلح باید به آن دست یافت، اعطای امتیاز از طرف فلسطینی ها به اسرائیل است و نه چیز دیگر!

از این رو درحالی که لجاجت صهیونیست ها در عدم همراهی کامل با طرح صلح اوباما و جان کری باعث دلخوری نسبی دولتمردان آمریکائی از مواضع نتانیاهو شده بود، سفر نخست وزیر انگلیس به سرزمین های اشغالی و میزبانی او توسط نتانیاهو همتای اسرائیلی وی و سخنان بشدت حامیانه ای که در پشتیبانی از مواضع صهیونیستها در مسائل منطقه ای گفته باعث تجری و لجام گسیختگی رژیم صهیونیستی در صدور فرمان حمله اخیر به غزه و پاشیدن بنزین به آتش جنایت صهیونیست ها شد.

این حملات، درست در زمانی صورت گرفت که دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی یکدیگر را در آغوش گرفتند و کنست اسرائیل شاهد سخنرانی ضدایرانی و ضدفلسطینی آقای کامرون بود.

او در این سخنان ادعا کرد جمهوری اسلامی ایران با حمایت از فعالان فلسطینی مخالف سازش، تهدیدی برای کل جهان است! او که به شدت از مبارزان فلسطینی و حمایتهای ایران انتقاد می کرد همچنین با بیان جملاتی
درباره ریشه یهودی بودنش، موجبات خرسندی میزبان اسرائیلی را فراهم کرد به گونه ای که خبرگزاری ها انجام این سفر را به معنای اعلام حمایت بی قید و شرط انگلیس از رژیم صهیونیستی تلقی کردند.

4 - همزمانی حمله صهیونیست ها به غزه و تحت فشار قرار دادن ملت مظلوم فلسطین با بی تفاوتی جهان عرب و مشغول بودن کشورهای منطقه به بازیهای موهوم سیاسی و به فراموشی سپردن موضوع فلسطین و آرمان آزادی قدس شریف، می تواند از انگیزه رژیم صهیونیستی در کلید زدن این عملیات رمزگشایی کند.

واقعیت اینست که کشورهای عرب و مسلمان که باید در قبال آرمان فلسطین احساس مسئولیت کرده و در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین سکوت اختیار نکنند، اکنون آنچنان در دام توطئه های آمریکا و رهبران سازشکار گرفتار آمده اند که قادر به هیچ واکنشی نیستند.

طبعاً تحقق چنین شرایطی از بی عملی کشورهای اسلامی و بی غیرتی رهبران سیاسی کشورهای عرب، بهترین فرصت را برای رژیم صهیونیستی جهت وارد آوردن ضربه به ملت فلسطین فراهم آورده و بی دلیل نیست که نتانیاهو از این سکوت معنادار اعراب برای وارد آوردن فشار به گروههای مقاوم فلسطینی که با تکیه بر حمایت های مردم فلسطین در برابر طرح های سازش ایستاده اند، حداکثر بهره برداری را می کند.

اما علیرغم این سازشکاری در جبهه اعراب و رهبران سیاست پیشه فلسطینی، گروههای مقاومت و مردم فلسطین مصمم تر از همیشه به تجاوزات رژیم صهیونیستی پاسخ داده و در خلال حوادث دو سال اخیر نشان داده اند که هرگز در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی سکوت و عقب نشینی نکرده اند.

آنچه در چند روز گذشته در غزه روی داد، هر چند از یکسو نشان دهنده ادامه گستاخی ها و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین بود ولی از سوی دیگر ثابت کرد که فرزندان مبارزه، هرگز در برابر این تجاوزها کوتاه نخواهند آمد و اگر چه دولت های عرب و سازمان های بین المللی همچنان به سکوت خود ادامه می دهند ولی تجاوزات برنامه ریزی شده رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه بی پاسخ نخواهد ماند و صهیونیست ها بابت این جنایات، بهای سنگینی پرداخت خواهند کرد.
مرجع : روزنامه جمهوری اسلامی
کد مطلب : ۳۶۲۰۰۰
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

منتخب
پیشنهاد ما