0
Wednesday 20 May 2020 - 18:03

Gönlüm Kerbela’da Ruhum Kudüs’te

Story Code : 863864
Gönlüm Kerbela’da Ruhum Kudüs’te
Kerbela’ya doğru attığım her adım,Gönlümün gamını giderdiğini ve Ruhumun Mazlum Filistin için birleştici bir unsur olduğunu biliyor ve adımımı  Allah’ın adı ve Resul ve ailesine övgü ile başlayarak attım.Sırtımda çantam ile yol azığı yaparken Filistin’in sırtında yüklenen ağır sorumlulukları paylaşma adına yürüyorum.
  Attığım her adımda Şehitlerin Mutahhar pak kanlarının Kudüs’ün geleceğini şekillendirdiğini biliyorum ve onları yad ediyorum.Kerbela yolunun Kudüs yolunun ayrılmaz bir parçası olduğunu biliyorum bir ucunda mazlum halkın feryadı bir ucunda Direniş ruhu,Bu iki feryadın adıdır Özgürlük.
  Başım dik yürüyorum İ̇zzet yolunda başından vurulmuş çocuklar ile boğazından oklanmış Kerbela çocuklarını düşünüyorum.Onların feryadının biteceği Ana kuzularının evlerinde şen olacağı özlemiyle yürüyorum.
  Filistin davası uğruna canından vazgeçen tüm yiğitlerin emaneti ile yürüyorum.Nasırlanan ayaklarımın acısı lanetli yahudiye taş atan nasırlı ellerle bir bütün olup Kerbela’da kızgın kumlarda yatan Canların ruhları acımı dindiriyor.
Yürüyoruz aydınlığa ,Ufka,geleceğe,özgürlüğe,Kamil  Namaza,Velayete ve kurtuluşa.

SELAM KUDÜS’E SELAM KERBELAYA

HÜSEYİN AĞUŞ
Tagged
qüds kuds
Comment