0
Tuesday 10 October 2017 - 16:10

Korsan İsrail’in Gazze’deki Sinsi Planı Ortaya Çıktı

Story Code : 675609
Korsan İsrail’in Gazze’deki Sinsi Planı Ortaya Çıktı
Qodsna’nın Sefa Haber Ajansından naklettiğine göre, emniyet güçleri Gazze’de yasa dışı faaliyet gösteren bazı silahlı grupların İsrail tarafından desteklendiğini ve yönlendirildiğini duyurdu.

Yapılan araştırmalar sonucu, sahte isimlerle ortaya çıkan bu silahlı grupların İsrail tarafından mali açıdan desteklendiği ve yönlendirildiği tespit edildi.

Gazze’de yakalanan bazı silahlı kişiler, İsrail istihbarat subaylarının Gazze’nin güvenliğini bozmak için bir takım silahlı grupları yönlendirdiğini ve bu yolla meşru direniş güçlerine ait karargahları vurmak için bahane ürettiklerini itiraf etti.

Gazze emniyet güçleri, Siyonist Rejim istihbarat kurumlarının gençlerden suistifade ettiğini ve geçenlerde yakalanan bir casusun İsrail tarafından Gazze’de bombalanan yerleri önceden Siyonistlere bildirdiğinin ortaya çıktığını duyurdu.

Yakalanan bu casus, Siyonist Rejim istihbarat yetkilisinin kendisinden, İsrail’in Gazze’de bombaladığı yerleri takip altına almasını ve bu yerlerle ilgili bilgi toplamasını istediğini söyledi.
Source : kudusgunu.com
Comment