QR CodeQR Code

Türkçe

Allah Yolunda Mücadeleler Telafi Edilemez

Rastheber , 12 Mar 2019 15:00

İslamtimes - İmam Hamenei, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Süleymani’ye Zülfikar Nişanı verdiği merasimde yaptığı konuşmada, 'Allah yolunda mücadelelerin ve işlerin telafisi olmaz' dedi.



Rasthaber - İmam Hamanei, açıklamasında, ''Allah yolunda cihat etme karşılığında var olan ve yüce Allah'a can  ve malı iki elle takdim etme karşılığı cennettir, Allah rızasıdır." dedi.
İslam inkılabı rehberi, "Elimizde olan şeyler- ister dille teşekkür etmek ister amelde teşekkür etmek, hangi nişan hangi kademe - dünyevi maddi hesaplamalara göredir fakat manevi ve İlahi hesaplara göre zikredilemez; elhamdulillah sizin tümünüz bu cihatları yapmışsınız, çalışmışsınız" dedi. 
İslam inkılabı rehberi ayrıca , "Allah'a şükürler olsun  yüce Allah bu aziz kardeşimizi, Süleymani beyi başarılı kılmıştır; defalarca, defalarca, defalarca kendi canını düşmanın saldırısına maruz bırakmıştır, Allah yolunda, Allah için ve Allah yolunda ihlasla; cihat etmişti. İnşallah yüce Allah ona ecrini, mükafatını verir. Saadet içinde yaşamını sürdürür. Ona şehitliği nasip eyler. Tabii şimdi değil. Henüz İslam cumhuriyetinin onunla çok işi var.  Ama İnşallah sonunda şehit olur. İnşallah mübarek olsun.'' dedi. 
 


Story Code: 782873

News Link :
https://www.islamtimes.org/az/news/782873/allah-yolunda-mücadeleler-telafi-edilemez

Islam Times
  https://www.islamtimes.org