۰
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۰۰

انگليس تامين‌كننده تسليحات قاتلان غزه

انگليس تامين‌كننده تسليحات قاتلان غزه
بيست و هفتمين روز از حملات گسترده و ددمنشانه رژيم صهيونيستي به غزه و به خاك و خون كشيده شدن هزاران انسان بي‌گناه مي‌گذرد. روزهايي كه در آن زنان و كودكان نيز دوشادوش مردان براي حفظ كيان و آرمان‌هاي خود با دشمن صهيونيستي در جنگ مي‌باشند. پاسخ‌هاي گسترده مقاومت و ايستادگي زنان و كودكان غزه، به كابوسي براي صهيونيست‌ها مبدل شده بگونه‌اي كه اين رژيم كه خود را در برابر مقاومت ناتوان مي بيند كشتار زنان و كودكان را محور اقدامات خود قرار داده است كه بمباران مدارس سازمان ملل و پارك‌ها نمودي از آن است.

حقوق بشر واژه‌اي است كه غرب همواره آن را بر زبان دارد و از آن به عنوان ابزاري در برابر كشورها استفاده مي‌كند. به رغم تمام تبليغات و ظاهر‌سازي‌هاي گسترده غرب، واهي بودن ادعاهاي حقوق بشري غرب هر روز بيش از گذشته آشكار مي‌شود و جهانيان با ماهيت ضد‌بشري غرب بيشتر آشنا مي‌شوند. اين روزها در حالي ملت‌هاي جهان حتي در كشورهاي اروپايي و آمريكا با حضور گسترده در خيابان‌ها بر حمايت از غزه و مبارزه با رژيم صهيونيستي تاكيد دارند كه سران كشورهاي غربي رويه‌اي ديگر را طي مي‌كنند. باراک اوباما رئيس‌جمهور، کري وزير خارجه آمريکا در سخناني ضمن محکوم‌سازي آنچه ربايش سرباز صهيونيست مي‌ناميدند، خواستار آزادي بي‌قيد و شرط او شدند. هامونه وزير خارجه انگليس مقامات فرانسوي و آلماني نيز اين ادعاها را تکرار کردند.

جالب توجه آنکه بان‌کي‌مون دبير‌کل سازمان ملل نيز سريعا واکنش نشان داده و بر آزادي وي تاکيد کرده است. مجموع اين رفتارها در فضاي سياسي و رسانه‌اي در حالي صورت گرفت که هيچ‌کدام از آنها اشاره‌اي به کشتار هزاران فلسطيني بي‌گناه نکردند در حالي که همزمان با اعلام خبر مفقود شدن سرباز صهيونيست‌ها، صدها نفر در رفح در حمله صهيونيست‌ها به خاک و خون کشيده شدند. اما اين تمام دوگانگي حقوق بشر غرب نمي‌باشد بلكه سران اين كشورها رسما اقدام به تسليح صهيونيست‌ها براي كشتار ساكنان غزه نموده‌اند چنانكه گزارش‌ها از به كارگيري تسليحات انگليسي در ۲۷ روز كشتار غزه حكايت دارد.
جهان در حالي براي مجازات صهيونيست‌ها به خروش آمده كه از يك‌سو در اقدامي كه نشانگر خوي نژادپرستي صهيونيست‌ها و لزوم مقاومت مسلحانه غزه است، رسانه‌هاي
صهيونيستي نسل‌كشي در غزه را امري مجاز اعلام كردند و از سوي ديگر گزارش‌هاي منتشره از تامين سلاح توسط انگليس براي كشتار كودكان غزه حكايت دارد.
نژاد‌پرستي و خوي ضد‌انساني صهيونيست‌ها يكي از امور است كه تجهيز فلسطيني‌ها به سلاح را آشكارتر مي‌سازد. تاكيد خاخام صهيونيستي مبني بر لزوم كشتار ساكنان غزه و نيز عملكرد رسانه‌هاي صهيونيستي در مجاز دانستن نسل‌كشي در غزه در كنار حمايت‌هاي آشكار و پنهان غرب از جنايات صهيونيست‌ها از جمله اين مولفه‌ها است.
در ادامه افشاي خوي جنايتكارانه صهيونيست‌ها روزنامه صهيونيستي تايمز اسرائيل مطلبي با عنوان «وقتي نسل‌کشي مجاز است» منتشر کرد که در آن «يوگان گوردون»، يکي از روزنامه‌نگاران اين روزنامه پيشنهاد کرده بود کشتن تمامي فلسطيني‌ها اقدامي قابل توجيه است. اين روزنامه صهيونيستي آورد «اگر رهبران سياسي و کارشناسان نظامي اعلام کنند تنها راه دستيابي به آرامش پايدار از طريق نسل‌کشي ميسر مي‌شود، آيا آنگاه رسيدن به چنين اهدافي که براي آن احساس مسئوليت مي‌کنند، مجاز است؟»
در همين حال محافل رسانه‌اي از نقش انگليس در تسليح صهيونيست‌ها براي كشتار فلسطيني‌ها خبر داده‌اند در حالي كه پيش از اين نيز پنتاگون رسما از ارسال سلاح براي جنايتكاران صهيونيست‌ خبر داده بود. مجله اينديپندنت آورده شواهدي وجود دارد که نشان مي‌دهد تسليحات ساخت انگلستان در بمباران مردم غزه توسط نيروهاي رژيم صهيونيستي مورد استفاده قرار گرفته است. اينديپندنت در گزارش خود گفته است که از سال ۲۰۱۰ تاکنون مجوز صادرات تجهيزات نظامي به رژيم صهيونيستي به ۱۳۰ کارخانه صنايع دفاعي انگلستان اعطا شده است. اين تجهيزات شامل انواع خودروهاي نظامي و سيستم‌هاي هدف‌گيري مي‌شود.
براساس گزارش اينديپندنت، تسليحاتي که انگلستان در اختيار رژيم صهيونيستي قرار داده است نقش مهمي در قواي نظامي اين رژيم ايفا مي‌کند. به‌طور مثال يکي از شرکت‌هاي انگليسي فروشنده پهپاد به رژيم صهيونيستي «هرمس» نام دارد. ارتش اسرائيل پيش‌تر اين پهبادها را ستون‌ فقرات عمليات نظامي خود عليه غزه خوانده بود. تاكنون بيش از ۱۷۰۰ نفر شهيد و ۹ هزار نفر زخمي شده‌اند و آمارها در حال افزايش است.
اين رفتارها صداي مردم انگليس
را نيز در آورده چنانكه شهرداري منطقه «تاورهملتز» در لندن، پرچم فلسطين را به نشانه همبستگي با غزه بر سر در خود نصب کرد. گروهي از تظاهرات‌کنندگان حامي فلسطين که براي محکوم کردن جنايات رژيم‌صهيونيستي، در لندن گردهم آمده بودند، تصوير پرچم فلسطين را روي ساختمان پارلمان انگليس انداختند. در اين ميان در وزير خارجه انگليس بدون اشاره به كشتار هزاران فلسطيني خواستار آزادي نظامي صهيونيست شد. اوباما رئيس‌جمهور آمريکا نيز طي نطقي در مورد مسائل مختلف، به موضوع اسارت يک نظامي صهيونيست اشاره کرده و آزادي بي‌قيد و شرط وي را خواستار شد.
اين در حالي است كه گردان‌هاي شهيد «عزالدين القسام» شاخه نظامي حماس اعلام کردند که اطلاعي از سرنوشت نظامي گم‌شده رژيم ‌صهيونيستي ندارند و تصور مي‌کنند که وي در بمباران منطقه رفح کشته شده است. كري وزير امور خارجه آمريکا نيز از قطر و ترکيه خواست تا از نفوذشان براي آزادي نظامي اسرائيلي اسير شده توسط حماس استفاده کنند.
مون دبير‌کل سازمان ملل هم خواستار آزادي فوري سرباز اسرائيلي ربوده شده توسط نيروهاي مقاومت شد. در اين ميان خيانت عربي به فلسطين به اصلي مهم مبدل گرديده است چنانكه منابع خبري اعلام كردند پايگاه صهيونيستي "روتر" از ايجاد پل هوايي ميان قطر و رژيم صهيونيستي براي مهمات‌رساني به ارتش اين رژيم خبر داده. سفير رژيم صهيونيستي در آمريکا بدون اشاره به تصاوير رسانه‌هاي جهاني که حاکي از کشتار کودکان مظلوم و بي‌دفاع فلسطيني به دست نظاميان اين رژيم است، گستاخانه مدعي شد که جهان بايد قدردان ما باشد که کم غيرنظامي در نوار غزه مي‌کشيم.
مجلس نمايندگان آمريکا ارائه کمک نظامي به ارزش ۲۲۵ ميليون دلار براي تقويت گنبد آهنين اسرائيل را تصويب کرد. اين در حالي است كه وزارت بهداشت فلسطين از تخليه کامل بزرگترين بيمارستان رفح در نوار غزه پس از حمله رژيم صهيونيستي به اين بيمارستان خبر داد. ده‌ها نفر با برگزاري تجمع در مرکز شهر نيس فرانسه براي هفتمين‌بار طي يک ماه گذشته، حمايت خود از مردم غزه در برابر حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي را اعلام کردند.
در اين ميان در ادامه اعتراف به ناتواني در برابر مقاومت غزه انديشكده «بگين، سادات» در گزارشي از ناتواني فني، اطلاعاتي ارتش رژيم صهيونيستي در شناسايي تونل‌هاي
عميق و متعدد نيروهاي مقاومت در باريکه غزه خبر داد. از سوي ديگر يک پايگاه خبري آمريکايي از اقدام ترکيه در ارسال سوخت هواپيما به رژيم صهيونيستي خبر داد.
«ورلد تريبيون» به نقل از روزنامه ترکيه‌اي «آيدين ليک» گزارش داد که ترکيه چندين محموله سوخت هواپيما به اسرائيل ارسال کرده است. خبر ديگر آنكه وزارت خارجه چين اعلام کرد که وزير خارجه اين کشور براي پيشبرد روند آتش‌بس در غزه و گفت‌وگو با مقامات عرب و مصر به قاهره مي‌رود. «دومينيک دوويلپن» نخست‌وزير سابق فرانسه با انتشار مطلبي در روزنامه فيگارو، ضمن محکوم کردن کشتار مردم غزه از سوي رژيم صهيونيستي، به انتقاد شديد از سکوت دولت فرانسه در قبال تشديد حملات مرگبار صهيونيست‌ها عليه غزه پرداخت.
دولت بوليوي براي چندمين‌‌بار حمايت‌هاي مالي و نظامي کاخ سفيد از رژيم اشغالگر صهيونيستي را مورد محکوميت شديد قرار داد. در سراسر آمريكاي لاتين نهضتي بزرگ در حمايت از فلسطين آغاز شده است. از سوي ديگر راديو رژيم ‌صهيونيستي پس از پايان نشست ۵ ساعته کابينه امنيتي اين رژيم، به نقل از منابعي در داخل جلسه گزارش داده است که ارزيابي‌هاي تل‌آويو حاکي از آن است که تلاش براي اشغال مجدد غزه به قيمت جان صدها نظامي اسرائيلي تمام مي‌شود.
"عوزي لانداو" وزير گردشگري رژيم صهيونيستي به ناکامي اين رژيم در دستيابي به اهداف حمله به غزه اذعان کرد. در همين حال روزنامه «الحياه» از رسيدن طرحي از سوي اتحاديه اروپا به قاهره براي پايان دادن به محاصره غزه خبر داد که نظارت ناظران اروپايي در کنار ماموران تشکيلات خودگردان از جمله مفاد آن است.اين طرح شامل استقرار ناظران غربي و ماموران تشکيلات خودگردان فلسطين است. در اين ميان هافينگتون پست در گزارشي به نقل از مقامات فعلي و سابق صهيونيستي از حمايت بي‌نظير اعراب به ويژه عربستان از رژيم صهيونيستي در حمله به غزه خبر داد.
«شائول موفاز» وزير دفاع سابق رژيم‌ صهيونيستي با شرکت در برنامه‌اي که از شبکه ده تلويزيون اسرائيل پخش مي‌شد مدعي شد که اسرائيل بايد نقشي براي امارات و عربستان در خلع‌سلاح حماس قائل شود. وي در توضيح اظهارات خود گفت که از کمک‌هاي نظامي اين دو کشور در بازسازي غزه پس از خلع‌سلاح حماس بايد استفاده کرد.
کد مطلب : ۴۰۲۸۷۲
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

منتخب
پیشنهاد ما