0
Sunday 2 July 2023 - 10:30

Rusyada ihanet - Türkcə

Story Code : 1067139
Rusyada ihanet - Türkcə
     Bismihi Teâlâ.
        Rusya’ya ve Vladimir Putin’e karşı muhabbet duyduğumuz sebebiyle değil, bu konuda Allah’a sığınırım. Ama büyük şeytan ABD, AB ve Samiri Siyonizm tarafından kuşatıldığı ve Putin’e karşı büyük bir tuzak hazırladıkları için, bu ihanet tuzağı iyice tanımak lazım.
        Küfür bir de olsa, bazen dünya menfaati ihanetleri beraberinde getirebiliyor.
        Putin, ABD iktidarlarına şeytanlık hocalığını yapan İngiltere ve Samiri siyonizmin şımarıklığına ve dünya hegemonyalarına karşı yeter dediği için, cezalandırmayı
Siyasî bir ahlâk (!) inşa ettiler.
        Bu gayri ahlâkî ve zorba zalim şeytanî siyasetleriyle İran İslâm İnkılabına karşı kırk yıldan fazla ambargo uyguladılar, zalim Saddam ’ı kullanarak sekiz sene İran Irak savaşını sürdürdüler, iç isyan çıkarmak istediler. Ama Allah’ın izniyle her seferinde kaybeden Büyük şeytan ABD ve ona destek veren küçük şeytan AB ve Samiri Siyonistler oldu. Halkı Müslüman olan coğrafyanın sözde Müslüman liderler de Büyük şeytanın safında yerlerini alırlarken, siyasetleri icabı, Rusya ve Çin zaman zaman İran İslâm Cumhuriyeti’ni savundu ve ambargolarına katılmadılar. ABD, AB ve Samiri Siyonistler tahammül göstermeyerek ve Ukranya Savaşını bahane ederek, Rusya’ya karşı ambargo dahil, Putin’inin tutuklayıp yargılanmasına karar verdiler. Aslında her raundu nakavtla kazanan Putin oldu. Bu kez, salak menfaat düşkünü Yevgeny Prigojin’i satın alarak Putin’e karşı isyan bayrağını açtı.    
        Zalimler tarafından kirletilmiş tarih, ihanetlerle doludur. İblis Allah’a, Adem (a.s.)’e ve karısına, Rasûlullah (s.a.a.)’a ve vefatından sonra Ali (a.s.)’ye ve Ehl-i Beyt imamları (a.s.)’na ihanet edenlere tarih ve vicdan sahipleri de şahittir. Sıffin savaşında Hârici güruhuna liderlik eden Eş’as b.Kays’in ihaneti ve diğer ihanetler birbirini izledi. Rasûlullah (s.a.a.)’in Mervan’ı Medine’de sürgün sonrası, üçüncü halifenin ona iktidarı teslim etmesi sonucu onun ihanetine, her temiz akıl sahibi ve tarih şahittir.
        Putin’in hatası, zindan kaçkını Yevgeny Prigojin’in Wagner’in başına getirmesi ve bunca yetki ile donatılmasıdır. Wagner, özellikle Suriye ve Afrika da etkin paramiliter güçtür.
        Putin, yine kazanacak; Batı’nın liderlik misyonunu üstlenen ABD, İngiltere, Samiri Siyonizm ve hain işbirlikçilerinin hayalleri serap olacak ve yeni bir dünya oluşacaktır.
                                Ahmed MUHTÂR
                         24 Haziran 2023-ANKARA
 
Source : İslamtimes
Tagged
putin muhtar
Comment